Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » Gdy zwalniam to gaśnie Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Śro 15:08, 14 Wrz 2011
DamianBp
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 21 Maj 2011
Posty: 258
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Biała Podlaska


a może tarcze sprzęgłowe lub łańcuszek????


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 18:18, 14 Wrz 2011
paweł102
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 04 Sty 2010
Posty: 105
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa
Płeć: Mężczyzna


Chodzi ci o dźwignie od sprzęgła bo tam ustawiasz tylko naprężenie linki sprzęgło ustawia się w karterze po stronie kopniaka tam jest taka śrubka z nakrętką którą odkręcasz i wkręcasz śrubkę po czym jak jest dobrze to dokręcasz. Chyba ,że to co kolega napisał u góry do wymiany.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez paweł102 dnia Śro 18:20, 14 Wrz 2011, w całości zmieniany 2 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 19:49, 14 Wrz 2011
Jaceq
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 08 Lip 2011
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


a co ma sprzęgło do tego ze odpalony z pycha nie chce ciągnąć? bo ja nie wiem a jeżeli pali z kopa i utrzymuje na luzie obroty i kiedy chcesz ruszyć nie ma siły to są dwie przyczyny: mała ilość paliwa w komorze pływakowej lub zacinający sie zaworek (ten w klapce koło pompowania) możliwe też ze masz zapchany kranik posprawdzaj i napisz co z tego wyszło Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 19:57, 14 Wrz 2011
Bartek W
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 28 Lip 2011
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zgierz


Problem rozwiązany . Jakiś kawałek farby zapchał mi dysze .


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 20:36, 15 Wrz 2011
evL
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 04 Lis 2010
Posty: 204
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


A jednak dysze, a w swoim pierwszym poście pisałeś że czyściłeś dysze, to jak ty je czyściłeś?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 16:15, 16 Wrz 2011
Bartek W
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 28 Lip 2011
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zgierz


wtedy miałem czyste dopiero teraz mi sie zatkały . A poza tym wtedy miałem inny problem


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Gdy zwalniam to gaśnie
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 2 z 2  
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin