Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » Światła i klakson nie działają ogar 200
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Światła i klakson nie działają ogar 200
PostWysłany: Sob 20:07, 21 Lis 2009
tara5123
Doświadczony
Doświadczony

 
Dołączył: 17 Sty 2009
Posty: 50
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Cześć mam problem z moim ogarem wszystko było ok aż kiedyś światła raz były raz nie aż w końcu znikły więc rozebrałem cały zapłon wszystko wyczyściłem i przy okazji wymieniłem platyny na nowe ładnie złożyłem ustawiłem zapłon iskra super pali ładnie ale świateł jak nie było tak nie ma oraz klaksony a wcześniej był jako że na elektryce się nie znam więc mam problem i zgłaszam się do Was o pomoc bo sam raczej tego nie naprawie.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 21:39, 21 Lis 2009
Thom
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 415
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Sprawdź według tego schematu(http://www.przecinak.republika.pl/files/elektryka.jpg), a jak sie nie da to cewki świetlne wymień, albo przemyj w benzynie ekstrakcyjnej.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 21:39, 21 Lis 2009
michal_b17
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 827
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice Zielonej Góry
Płeć: Mężczyzna


Prawdopodobnie coś z cewkami albo kablem od nich wychodzącym....ewentualnie stacyjka.Przeczysc wszystko to co wymieniłem i sprawdź.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 14:45, 22 Lis 2009
mingo
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 1071
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


posprawdzaj kable cewki stacyjkę


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 15:10, 22 Lis 2009
michal_b17
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 827
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice Zielonej Góry
Płeć: Mężczyzna


jacu1234567890 napisał:
posprawdzaj kable cewki stacyjkę


No bez przegięcia !!! Napisałem to samo w poście wyżej....może i chcesz pomóc ale nie przegnaj bo napisałeś to samo co ja !!

Ps.Sory za ot


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 17:01, 22 Lis 2009
tara5123
Doświadczony
Doświadczony

 
Dołączył: 17 Sty 2009
Posty: 50
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Posprawdzałem wszystko mase te złączki i w dodatku kopnął mnie prąd Razz a świateł i tititka jak nie było tak nie ma pożyczę od kolegi cewki świetlne i zobaczę na razie dzięki za pomoc


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 17:44, 22 Lis 2009
Thom
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 415
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


a zobacz jeszcze według tego schematu wszystkie styki poczyść albo załóż nowe.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Światła i klakson nie działają ogar 200
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin