Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » problemy z zapłonem po remoncie Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Wto 10:15, 26 Wrz 2006
tony d
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 06 Lip 2006
Posty: 841
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WILAMOWICE


tez ale nie przyniosło efektów


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 10:19, 26 Wrz 2006
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


a próbowałeś odpalić?? spróboj bo ja jak ustawiałem zapłon po wymianie wału to też wyglądało na to że sie nie da, ustawiłem tak jak wydało mi sie najlepiej i jezdzi Mr. Green


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 10:21, 26 Wrz 2006
tony d
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 06 Lip 2006
Posty: 841
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WILAMOWICE


ale platynki jak tłok juz schodzi nadół to musza byc zamknięte??


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 14:30, 26 Wrz 2006
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


sluchaj ustaw tak jak Ci sie wydaje że powinno być dobrze i sproboj odpalic i bedziesz wiedzial czy jest dobrze czy zle, po odpaleniu bedziesz slyszal czy dobrze chodzi czy strzela, czy czterotaktuje czy nie odpala, to jest tak zwana metoda prob i bledow!!!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 19:41, 26 Wrz 2006
tony d
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 06 Lip 2006
Posty: 841
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WILAMOWICE


aha tak jak u mnie na sprawdzianie z matematyki oki rozumiem


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 15:21, 27 Wrz 2006
wojtas91
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 2086
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wschowa


hehe dokładnie tony Mr. Green Laughing


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 20:10, 27 Wrz 2006
tony d
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 06 Lip 2006
Posty: 841
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WILAMOWICE


wziełem po ustawiałem tak jak powinno byc motorek odpalił na kopa i zgasł idpalił popyrkał i zgasł jeszcze musze la platynki zobaczyc. JAK TŁOK OPADA NA DÓŁ TO PLATYNKI MAJA BYC ZAMKNIĘTE?? DO CHU.. PANA


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 21:41, 27 Wrz 2006
ogar2007
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 3202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sejny(30 km od Suwałk)


jeśli masz coś z przerywaczem(nie otwiera sie kiedy trzeba)itd.
to sprawdz nacięcia na krzywce i kole magnesowym


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 23:48, 07 Paź 2006
Godzik
Zagubiony na Forum
Zagubiony na Forum

 
Dołączył: 07 Paź 2006
Posty: 813
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 21 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bieruń Nowy
Płeć: Mężczyzna


wiesz jak jest srubka co przykręcasz kondensator i jeszcze jakis kabel
pod tym są uszczeli sprawdź je ale nowych nie da sie kupic a dorobić nie wiem z czego można

ale może ja ma wilgotne albo jakieś z*****e i mu przebija i zabiera troszke prądu


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Godzik dnia Nie 15:39, 08 Paź 2006, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 23:54, 07 Paź 2006
gniewny
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 2718
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Unin na Wyspie Wolin


Ale co ma piernik do wiatraka Question
Po co odgrzebujesz stare tematy jeśli nie dodajesz do nich nic co jest z tym tematem związane Question
Jakby nie miał tych podkładek to by mu wogóle nie odpaliła bo nie miałby iskry :P


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
problemy z zapłonem po remoncie
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 2 z 2  
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin