Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy Rozwiązane » Znowu Problem
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Znowu Problem
PostWysłany: Sob 16:11, 28 Lis 2009
kudi
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 24 Kwi 2009
Posty: 140
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5

Płeć: Mężczyzna


Siema,mam problem z moją jawką chodziła git dzisiaj nalałem nowego paliwa i juz nie pali na kopa tylko na popych a i dawka jest na samej górze a tak jak by świece zalewało dysze czysciłem i nic a jak odpali na pycha to chodzi dobrze!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 17:24, 28 Lis 2009
Thom
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 415
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Zbyt duzo oleju moze jest


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 18:26, 28 Lis 2009
kudi
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 24 Kwi 2009
Posty: 140
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5

Płeć: Mężczyzna


Nie ma iskry fajka dobra bo kabel nie kopie ani nic co może być?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kudi dnia Sob 18:54, 28 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 19:29, 28 Lis 2009
Irzyk
Dziad

 
Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 1885
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 38 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: FGW
Płeć: Mężczyzna


A przerwa to jest? Może kondensator walnął? Albo przewód WN podziękował. Wiele możliwości, tyle co i elementów.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 19:38, 28 Lis 2009
kudi
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 24 Kwi 2009
Posty: 140
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5

Płeć: Mężczyzna


Dodam że ją myłem a potem odpalała na pycha i wtedy była iskra,a teraz wieczorem już nie było Sad może coś zamokło?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kudi dnia Sob 19:47, 28 Lis 2009, w całości zmieniany 2 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 19:04, 29 Lis 2009
rutkowski
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 3024
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 39 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łódź
Płeć: Mężczyzna


weź wyczyść sobie iskrownik, zapewne zalałeś wszystko jak pucowałeś maszynę.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 19:51, 29 Lis 2009
kudi
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 24 Kwi 2009
Posty: 140
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5

Płeć: Mężczyzna


Problem rozwiązany wziąłem suszarke wususzyłem cewke i kondensator i Git majonezzz xD tyka elegancko tylko paliwo z tej stacji jest chu**** i czasem gaśnie ale ogólnie spox Mr. Green. Dzięki za odpowiedzi wszystkim!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Znowu Problem
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy Rozwiązane
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin