Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » Straszne luzy w przodzie !!!
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Straszne luzy w przodzie !!!
PostWysłany: Nie 23:29, 25 Mar 2007
Krzysiu17
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Żywocice


Witam. Wymieniłem z przodu 2 łożyska w tym co trzyma kierownice skręciłem i straszne są luzy niewiem dlaczego. Już pare razy na nowo skręcałem i nic to nie dalo niewiem jak to dobrze złożyc nie mam już siły do tego. Jak rusze kierownica ta caly przód chodzi co to jest dałem te łożyska i nic dalej są luzy.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 23:32, 25 Mar 2007
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


to wyjmij łożyska i daj same kuleczki tylko musi byc tyle kuleczek aby były na całym obwodzie miski. potem mocno skrec i powinno byc ok. jezeli skrecisz za mocno to kierownica powinna miec opory przy obracaniu


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 23:43, 25 Mar 2007
Conqeror
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 31 Sty 2007
Posty: 194
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ozorków
Płeć: Mężczyzna


Ja mam same kuleczki , tak jak zastałem tak pozostawiłem . Ja też maiłem luzy do tyłu . Dorzuciłem kilak kulek i mocniej skręciłem .


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 23:44, 25 Mar 2007
wojtas91
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 2086
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wschowa


A może na łozyskach nie ma luzu, tylko na amortyzatorach ?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 23:47, 25 Mar 2007
Krzysiu17
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Żywocice


Nom ok jutro spróbuje !! Bo zanim rozebrałem to dobrze się skręcało i nie było łożysk tylko same kuleczki ale za to i tak były luzy. A jeszcze jedno już szukałem na forum ale zabardzo nic nie znalazłem i mam taki problem bo gdy jade na 1 wbijam 2 to jakos dziwnie zacina i wogóle a jak 3 dam to jest ok a sprzęgło mi nie ciągnie a czasami jak wbijam 2 to jest ok a niekiedy takie coś się dzieje.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 0:06, 26 Mar 2007
ogar2007
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 3202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sejny(30 km od Suwałk)


ja w ogarze też wymieniałem całe ułozyskowanie to te miski sa za małe(umocuj je czymś)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Straszne luzy w przodzie !!!
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin