Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » Sprzęgło
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Sprzęgło
PostWysłany: Pon 20:42, 23 Paź 2006
wojac3
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 396
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Białystok


Siema !!
Mam problem ze sprzęgłem : Gdy jest zimna to jest spoko, a jak się nagrzeje to prawie jakby już sprzęgło nie działało To przez tarcze ? kosz sprzęgłowy ?
z góry dzieki za odp
Pozdro


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:34, 23 Paź 2006
gniewny
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 2718
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Unin na Wyspie Wolin


Nie przez tarcze ani kosz tylko OLEJ Twisted Evil
Zmień na jakiś lepszy przekładniowy i tyle.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:39, 23 Paź 2006
wojtas91
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Lut 2006
Posty: 2086
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wschowa


Zły olej, wyjechane tarcze lub źle wyregulowane sprzegło, albo luźny kosz spręgłowy Hrm


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:40, 23 Paź 2006
wojac3
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 396
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Białystok


Olej Hipol niedawno wymieniany Wink A niedługo zobacze co tam się dzije mi się wydaje, że to albo kosz albo tarcze...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:44, 23 Paź 2006
gniewny
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 2718
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Unin na Wyspie Wolin


Jak zimne chodzi dobrze, a na rozgrzanym ciągnie to olej. Też tak miałem, że jak była zimna to ciągnęła ale jak ciepła już nie. Po zmianie oleju było inaczej tak jak ty teraz masz.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:48, 23 Paź 2006
ogar2007
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 3202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sejny(30 km od Suwałk)


kup nowe tarcze ,popychacz,kosz i zalej jakiegoś dobrego oleju

ale stawiam na olej,może kup coś lepszego niż hipol


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:50, 23 Paź 2006
wojac3
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 396
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Białystok


gniewny napisał:
Też tak miałem, że jak była zimna to ciągnęła ale jak ciepła już nie.

Ale u mnie jest na odwrót - jak zimna to normalnie jest, a jak ciepła to prawie jakby niebyło sprzęgła Hrm


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 15:48, 24 Paź 2006
gniewny
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 2718
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Unin na Wyspie Wolin


Powiem Ci, że teraz też tak mam tylko jak się bardzo mocno zagrzeje skrzynia Confused
Olej jaki mam wlany toHIPOL
W zimę jak będę robił silnik to zaleję jakiegoś Castrola do 2 suwów Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Sprzęgło
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin