Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » ROMET 200
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
ROMET 200
PostWysłany: Czw 11:34, 22 Paź 2009
MlodyCiumak
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 22 Paź 2009
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Siemka Laughing
Mam problem z zapłonem w romecie 200
jest to silnik jawki 50
Sprawdzalem zapłon u kolegi i on dziala.
A umnie wogole iskry nie ma i nie mam
pojecia dlaczego.
Jak by ktos mogl pomodz z tym zapłone??
Jak cos to moje gg to 938788


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 12:16, 22 Paź 2009
dychul
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 161
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa
Płeć: Mężczyzna


Witaj Przyjacielu. Na wstępie warto wejść do powitalni i tam skrobnąć dwa słowa o sobie. Następnie na spokojnie popatrzeć na stronę główną forum. Moderatorzy zadbali, aby była ona przejrzysta czytelna. Tam znajduje się zakładka. TUTORIALE, gdzie znajdziesz jak ustawić zapłon i wiele innych informacji. Informacje te kosztowały ich autorów zapewne wiele pracy i przez uznanie dla nich warto tam sięgnąć, a nie kopiować.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 15:24, 22 Paź 2009
mlody1432
Administrator
Administrator

 
Dołączył: 22 Wrz 2008
Posty: 1032
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 20 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gierczyce
Płeć: Mężczyzna


Podstawowe pytania:
Sprawdzałeś ba innej świecy?
Zmieniłeś fajkę, przewód W/N lub cewkę W/N?
Sprawdziłeś kable od iskrownika, które biegną do stacyjki?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 11:44, 24 Paź 2009
mingo
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 1071
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


spróbuj ustawić zapłon i posprawdzaj wszystkie kable


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 16:58, 25 Paź 2009
Arri
Początkujacy
Początkujacy

 
Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 34
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Tomaszów Lubelski
Płeć: Mężczyzna


a mi sie wydaje ze to cewka butelkowa u mnie stoi 3 cewki i mam jawe i wiem w czym szukac jak iskry niema


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 20:47, 25 Paź 2009
Requiemm
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 423
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


cewka butelkowa tak rzadko nawala ze jej bym sie nie spodziewal na twoim miejscu


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 21:00, 25 Paź 2009
JaRadoslaw
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 189
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Otwock (koło Warszawy)
Płeć: Mężczyzna


a może źle podłączyłeś? hmmm ale tam się chyba tak nie da

Poprawiłem błędy./Godzik


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ROMET 200
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin