Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » Przednie światło
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Przednie światło
PostWysłany: Śro 19:30, 19 Wrz 2007
Puchi
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Myszków


Nie działa mi przednie światło ani żadne inne Razz co musze wymienić żeby działało ?? Jeśli był już taki temat to sorka


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 21:26, 19 Wrz 2007
Piorko
Dziad

 
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 1186
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 34 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Humniska/Rzeszów


Najapierw sprawdź czy wszystko jest podłączone prawidłowo. Czasem nie ma masy i dlatego nie ma światła. Może to być też wina stacyjki(żeby sprawdzić dociśnij przełącznik.-Jeżeli świeci-trzeba podgiąć balchę)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 21:39, 19 Wrz 2007
necroorcen
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 10 Paź 2006
Posty: 163
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


Jeszcze zobacz przełącnik krótkie długie bo u mnie zardzewiałe śruby były wykręcone i nie działało


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 11:51, 20 Wrz 2007
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


moze zarowki ci sie przepalily :P mogl sie tez przepalic jakis kabelek, albo cewka swietlna. musisz sprawdzic wszsytko po kolei


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 8:30, 21 Wrz 2007
Trinixi
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 322
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Kostrzyn/Sarbinowo
Płeć: Kobieta


możesz mieć po prostu źle złożoną lampe, i te styki na żarówce ci nie dochodzą do styków w lampie... ja tak miałam i też mi nie działało... zajrzyj obadaj i zrób dobrze


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 18:02, 22 Wrz 2007
MAniek
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 28 Cze 2007
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


Ja mam troche inaczej ni nie działa tylnia lampa ale tyjko jak załocze długe światło


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 19:35, 22 Wrz 2007
Blohm und Voss
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 02 Maj 2007
Posty: 117
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice Poznania


Generalnie: żarówki, styki, stacyjka...
Ewentualnie może cewki... Zobacz.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 15:37, 28 Wrz 2007
hucuk
Doświadczony
Doświadczony

 
Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 57
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: KATOWICE


tez mialem taki problem ale ino mialem zepsuty przełącznik i 1 kabelek byl nie podłączony i teraz jest Git


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Przednie światło
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin