Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » problem z ogarem 205 Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
problem z ogarem 205
PostWysłany: Czw 23:34, 08 Gru 2011
lukasz9
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum

 
Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 620
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Solec Wlkp
Płeć: Mężczyzna


witam
mam problem z moim ogarkiem pozniewaz nie pali a wszystko ma zapłon dobrze ustawiony paliwo dochodzi a nie zapali poradzcie czemu


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 8:41, 09 Gru 2011
v max96
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum

 
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 617
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: wawa / cieszyn
Płeć: Mężczyzna


iskrę masz ? bo nie napisałeś i od razu zmień świecę na inną , może jakaś dysza zapchana w gaźniku


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 17:23, 09 Gru 2011
DoMinator94
Początkujacy
Początkujacy

 
Dołączył: 26 Lis 2011
Posty: 28
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


albo po prostu w zlym momecie ustawiony zaplon


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 20:12, 09 Gru 2011
dav6030
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 30 Paź 2011
Posty: 83
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


Spróbuj jemu wstrzyknąć benzynę przez strzykawkę może coś popyrczy

Pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 22:52, 09 Gru 2011
lukasz9
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum

 
Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 620
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Solec Wlkp
Płeć: Mężczyzna


miał wlewane paliwo do cylindra i tez nic a iskre ma bardzo piekną niebieską



ps moze sie wał przestawił


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 7:51, 10 Gru 2011
misiak162
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 02 Kwi 2007
Posty: 1076
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Proszowice koło Krakowa


Na 99% zle jest ustawiony zapłon...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 11:46, 11 Gru 2011
dav6030
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 30 Paź 2011
Posty: 83
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


Może masz stare paliwo ?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 12:28, 13 Gru 2011
skopek123
Początkujacy
Początkujacy

 
Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 39
Przeczytał: 4 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


to na pewno coś z zapłonem kolego. sprawdź może kondensator. czy świeca nie ma przebicia. wyczyśc platynki , ustaw porządnie zaplon.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 22:19, 13 Gru 2011
lukasz9
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum

 
Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 620
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Solec Wlkp
Płeć: Mężczyzna


a wiec tak nowa cewka była do dupy kompletny złom załozyłem inna i na szczała ale teraz zapala i zaraz gasnie i cpo mam teraz zrobic


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 16:01, 18 Gru 2011
mingo
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 1071
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


ustaw zapłon porzadnie


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 19:38, 29 Gru 2011
lukasz9
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum

 
Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 620
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Solec Wlkp
Płeć: Mężczyzna


romet zaplaił i chodził ale juz nie chodzi chociaz ma iskre taką ze spawac idzie zapłon dobrze ustawiony a nie zapala paliwo dochodzi


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez lukasz9 dnia Czw 19:44, 29 Gru 2011, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 20:53, 29 Gru 2011
route66
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 24 Gru 2011
Posty: 292
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Płeć: Mężczyzna


a na dysze patrzyłeś?? tak jak kolega wyżej pisał??


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 21:12, 29 Gru 2011
Requiemm
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 423
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


uszkodzona komora pływaka/pływak ?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 23:23, 29 Gru 2011
lukasz9
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum

 
Dołączył: 08 Lut 2011
Posty: 620
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Solec Wlkp
Płeć: Mężczyzna


robie cały czas to i doszłem do tego ze zapłon sie moze sam przestawiac bo raz zapala a zachwile juz nie i nie ma iskry na wolnych obrotach czasami gubi iskre


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 1:04, 30 Gru 2011
skopek123
Początkujacy
Początkujacy

 
Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 39
Przeczytał: 4 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


a może coś ze świecą?? przerwa na niej dobra?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
problem z ogarem 205
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 2  
Idź do strony 1, 2  Następny
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin