Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » nie wchodzi jedynka Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
nie wchodzi jedynka
PostWysłany: Nie 10:34, 23 Maj 2010
karpiu
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


witam. moj problem jest taki ze kupilem jawe 50 nie wchodzila wogole jedynka wymienilem caly automat i problem jest nadal. co moze byc tego problemem?? prosze o pomoc...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 10:46, 23 Maj 2010
cross
JAWA50speed
JAWA50speed

 
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1671
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Wronki
Płeć: Mężczyzna


Skrzynie dobrze poskładałeś ??


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 10:49, 23 Maj 2010
karpiu
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


no wlasnie o to chodzi ze dobrze...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 11:58, 23 Maj 2010
mlody1432
Administrator
Administrator

 
Dołączył: 22 Wrz 2008
Posty: 1032
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 20 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gierczyce
Płeć: Mężczyzna


Poluzuj lekko automat u góry i poruszaj nim.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 18:59, 24 Maj 2010
Joker
Moderator
Moderator

 
Dołączył: 14 Cze 2009
Posty: 1199
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Giżycko
Płeć: Mężczyzna


nie jestem pewien no ale olej dobry Lux 10 wlałeś?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 20:12, 24 Maj 2010
zloty1996
Weteran Forum
Weteran Forum

 
Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 990
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Proszowice koło Krakowa
Płeć: Mężczyzna


musiałeś źle złożyć, nie ma szans


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 20:14, 24 Maj 2010
Requiemm
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 423
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Skoro reszta biegow wchodzi to na pewno nie jest to wina oleju.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 22:02, 24 Maj 2010
karpiu
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


w starym automacie bylo to samo co jest teraz i z miana nic nie dala... wiec to chyba nie moze byc wina automatu?? co???


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 22:43, 24 Maj 2010
cross
JAWA50speed
JAWA50speed

 
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1671
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Wronki
Płeć: Mężczyzna


Nikt tego nie widział więc nie wie zbytnio co może być.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 7:22, 25 Maj 2010
Requiemm
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 423
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


Na pewno nie wina oleju.. automatu tez nie.. moze zle cos zalozyles ?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 7:45, 25 Maj 2010
cross
JAWA50speed
JAWA50speed

 
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1671
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Wronki
Płeć: Mężczyzna


Zrób foto starego jeśli było to samo Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 14:11, 25 Maj 2010
rutkowski
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 3024
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 39 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łódź
Płeć: Mężczyzna


a ramie automatu nie blokuje ci się o wystający łeb śruby?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 14:21, 25 Maj 2010
Slawula9
Moderator
Moderator

 
Dołączył: 27 Lis 2009
Posty: 802
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Radłów
Płeć: Mężczyzna


Tam ma być wpuszczana śrubka ...


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Slawula9 dnia Wto 14:48, 25 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 14:30, 25 Maj 2010
rutkowski
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 3024
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 39 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łódź
Płeć: Mężczyzna


Slawula9, po co cytujesz post który jest zaraz nad twoim, regulamin się kłania.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 17:27, 25 Maj 2010
karpiu
Nowicjusz
Nowicjusz

 
Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


jesli by blokowalo to by wgl nie wchodziala... jedynka wyskakuje przy duzych obrotach tzn jak stoi to jest jedynka a jak chce sie ruszyc to wtedy wypada


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
nie wchodzi jedynka
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 2  
Idź do strony 1, 2  Następny
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin