Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Opinie, Sugestie, Błędy itp » Co z tymi postami? Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Co z tymi postami?
PostWysłany: Nie 2:26, 24 Gru 2006
radziowdz
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 141
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: cHyLiCe


Trochę się dziwie jednej rzeczy... Na innych forach "większych" np. mz-tkowym, czy pol-mocie jest tak że posty się liczą tylko w tematach typu "warsztat", "problemy techniczne" itd... a reszta typu "pozostałe", "luźne gadki" itp. nie liczą postów... Coś jest trochę dziwnego z tymi postami bo ja jestem od ponad pół roku mam prawie 200 postów a przez gry takie jak np. "literki" czy "skoja(ż)enia" osoby które krótko są na forum mają dużo więcej postów ode mnie... Zdaję sobie sprawę z tego ,że forum nie jest od nabijania postów tylko od tego żeby dzielić się opiniami i pomagać innym ale według mnie w kategoriach typu "pozostałe" posty nie powinny być liczone.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 2:35, 24 Gru 2006
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


ale z tego co wiem na tym forum nie można tego wyłączyć więc posty są i będą nabijane


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 11:06, 24 Gru 2006
gniewny
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 2718
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Unin na Wyspie Wolin


To ja proponuję zamknąć te tematy, usunąć i zabronić ich zakładania, bo na tym forum niestety nie można wyłączyć naliczania postów w określonych działach Confused


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 11:50, 24 Gru 2006
bartas12345
Doświadczony
Doświadczony

 
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 78
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Gliwice


wescie to odblokujcie;/ przynajmniej jakas zabawa byla na tym forum a teraz nic ;/ przyjdzie taki radzio zrobi kupe i sie cieszy ;|


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 12:26, 24 Gru 2006
maciek-konik
Mega Gaduła
Mega Gaduła

 
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 549
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5


bo to prawda, trzeba je usunąc bo do czego to podobne. Są tacy co nabijają posty w pozostałe i mają się za warzniaków.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 12:39, 24 Gru 2006
radziowdz
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 141
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: cHyLiCe


bartas12345 napisał:
wescie to odblokujcie;/ przynajmniej jakas zabawa byla na tym forum a teraz nic ;/ przyjdzie taki radzio zrobi kupe i sie cieszy ;|

Problem jakiś masz? Wyrażam swoją opinię na ten temat.
Od tego jest ten dział. A jak coś Ci się nie podoba to nie musisz przychodzić na forum... Hrm


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 14:02, 24 Gru 2006
bartas12345
Doświadczony
Doświadczony

 
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 78
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Gliwice


no wlasnie ;/ komu sie tu cos nie podoba ;|


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 14:17, 24 Gru 2006
radziowdz
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 141
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: cHyLiCe


A ja Tobie proponuje zrobić sobie własne forum i będziesz mógł tam robić nawet milion postów podwójnych potrójnych i jakie będziesz chciał.
Będziesz mógł zakładać kategorie np. : "literki" "skojarzenia" i jakie będziesz chciał. Laughing A według mnie te gry są bez sensu.
Moje skromne zdanie. Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 14:55, 24 Gru 2006
ogar2007
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 3202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sejny(30 km od Suwałk)


spokuj bo po warnie dostaniecie
ja w tych tematach już prawie niepisze(może w skojarzeniach dawniej pisałem ale w innych chyba nigdy)
jestem za zamknięciem tych tematów
ja mam ponad 2 tys postów i mi do nieczego nie są potrzebne,jak chcecie to oddam komuś z 1 tyś


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 15:05, 24 Gru 2006
maciek-konik
Mega Gaduła
Mega Gaduła

 
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 549
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5


treba zrobić ankiete, kto jest za zamknięciem a kto nie. Co wy na to ?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 15:13, 24 Gru 2006
radziowdz
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 141
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: cHyLiCe


Ja jestem 100% żeby je usunąć. Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 16:19, 24 Gru 2006
gniewny
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 2718
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Unin na Wyspie Wolin


Widzę, że co niektórym to przeszkadza ale są to nabijacze postów, którzy po to chyba tylko korzystają z tego forum by mieć lepszy podpis pod nickiem Evil or Very Mad

Jestem za usunięciem.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 17:00, 24 Gru 2006
dido1214
Mega Gaduła
Mega Gaduła

 
Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 520
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Grodków
Płeć: Mężczyzna


ja też jestem za usunięciem Tu powinno się pomogać a nie nabijac posty!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 17:27, 24 Gru 2006
bartas12345
Doświadczony
Doświadczony

 
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 78
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Gliwice


pff i kto to mowi Neutral miales mniej postow ode mnie nie pisalem przez 3 dni i juz 400 postow masz;/ ja sie juz wstrzymalem i nie pisalem


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 21:02, 24 Gru 2006
maciek-konik
Mega Gaduła
Mega Gaduła

 
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 549
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5


bartas12345 napisał:
pff i kto to mowi Neutral miales mniej postow ode mnie nie pisalem przez 3 dni i juz 400 postow masz;/ ja sie juz wstrzymalem i nie pisalem


Nawet jeśli by tak było (choć niekoniecznie jest) to zrozumiał że robi coś bez sęsu. Teraz jest za usunięceiem tych tematów. Oczywiście wraz z usunięciem tych tematów zmiejszy się liczba postów napisanych przez userów. To by było na tyle, a ty bartas nie atakuj wszystkich i nie rób afery bo będize warn.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Co z tymi postami?
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Opinie, Sugestie, Błędy itp
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 2  
Idź do strony 1, 2  Następny
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin