Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Elektryka » ladowanie sie przerywa i swiatla gasna Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pon 20:32, 05 Paź 2009
Requiemm
Gaduła
Gaduła

 
Dołączył: 29 Sie 2009
Posty: 423
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


no bez jaj.. przeciez domysl sie cos od siebie..
Jakas chec naprawy a nie prowadzic cie za reke..


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 7:54, 06 Paź 2009
DawidStm
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Płeć: Mężczyzna


dobra ty wez sie juz zamknij nie gadam z toba


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 15:42, 06 Paź 2009
karol53
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 2941
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 83 razy
Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna


DawidStm nie z takimi tekstami bo ma trochę racji.

Świerzo kupiłeś ogara czy miałeś już wcześniej?
miałeś kiedyś do czynienia z elektryką?
Regulatorów jest dużo! wpisz np. na allegro regulator MZ albo Jawa to mniej więcej takich możesz się spodziewać ale nie gwarantuje..


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 16:00, 06 Paź 2009
DawidStm
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Płeć: Mężczyzna


troche juz go mam ale ze trzy miechy stal bo nie mialem czasu go naprawic. z elektryka nie mialem raczej doczynien . za chwile ide i porobie foty calego okablowania


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 16:24, 06 Paź 2009
rutkowski
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 3024
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 39 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łódź
Płeć: Mężczyzna


Prędzej będzie tam elba z Simzłoma ewentualnie mostek prostowniczy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 18:00, 06 Paź 2009
DawidStm
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Płeć: Mężczyzna


no to zaczne od poczatku. TO jest moj aku ;D Tylko sie nie smiac to nie moj pomysl byl Wink


i



To jest stacyjka niewiem czy sie przyda ale na wszelki wypadek zrobilem fotki

http://img180.imageshack.us/i/dsc00009rm.jpg

i

http://img340.imageshack.us/i/dsc00008gq.jpg


Kable od cewki itp.

http://img203.imageshack.us/i/dsc00005x.jpg
http://img180.imageshack.us/i/dsc00003p.jpg

http://img23.imageshack.us/i/dsc00004zq.jpg

I reszta elektryki ...

Kable wychodzące z silnika

http://img101.imageshack.us/i/dsc00007k.jpg

i reszta fotek.

http://img30.imageshack.us/i/dsc00017de.jpg

http://img30.imageshack.us/i/dsc00010em.jpg

http://img129.imageshack.us/i/dsc00011s.jpg

http://img129.imageshack.us/i/dsc00013v.jpg

http://img23.imageshack.us/i/dsc00014jk.jpg

http://img30.imageshack.us/i/dsc00015te.jpg

http://img129.imageshack.us/i/dsc00016y.jpg


i jeszcze jedno... zadnego regulatora napiecia nie widzialem przy instalacji ... obszukalem prawie wszystko od aku do cewki i do zaplonu.... nie zauwazylem tam zadnego regulatora napiecia

czemu nie ma fotek ??


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez DawidStm dnia Wto 19:47, 06 Paź 2009, w całości zmieniany 3 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 18:11, 06 Paź 2009
rutkowski
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 3024
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 39 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łódź
Płeć: Mężczyzna


wrzuć fotki na www.fotosik.pl


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 18:13, 06 Paź 2009
cross
JAWA50speed
JAWA50speed

 
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1671
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Wronki
Płeć: Mężczyzna


No właśnie czemu nie działają linki. Dodałeś wogóle fotki Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 19:44, 06 Paź 2009
DawidStm
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Płeć: Mężczyzna


dobra jutro wrzuce na nowo


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez DawidStm dnia Wto 19:46, 06 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
ladowanie sie przerywa i swiatla gasna
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Elektryka
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 2 z 2  
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin