Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum o Jawie 50 Strona Główna

Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne » zimna pali , ciepla nie Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie 19:53, 15 Kwi 2007
adrian
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 168
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Suwałki


mam championa. i próbowalem na wielu innych i to samo. A ile ta ngk moze kosztowac?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 19:54, 15 Kwi 2007
Wujas50cc
Zaawansowany
Zaawansowany

 
Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 141
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5


Ja mam nowa swiece ngk a i tak gó*no dalej taki proglem jak kolega mam zimna od pierwszego kopa bez przelewania a ciepla ni h**


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 22:21, 15 Kwi 2007
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


proponuje zrobic tak, spróbowac odpalic jawke bez przelewania i jezeli nie odpali to wyjac swiece i sprawdzic czy jest mokra czy sucha. jezeli jest mokra to zalewa jawke. jezeli sucha to przelac paliwo kopnać jak nie zapli to przelac jeszcze raz. zrobic tak pare razy i jezeli nie odpali to sprawdzic swiece czy mokra czy sucha. mozna po kazdym przelaniau tez sprawdzic swiece. jeszcze mozesz sprobowac odpalania na odkreconym gazie i na zakreconym


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 16:34, 16 Kwi 2007
jawek
Mega Gaduła
Mega Gaduła

 
Dołączył: 14 Gru 2006
Posty: 523
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: woj mazowieckie
Płeć: Mężczyzna


a ja mam tez taki problem z tym ze ostatnio jawka jakos przerywa i mam teraz nowe zmartwienie ale niedawno byl tak: na f75(okapcalo na czarno) bylo nawet ok ale na ngk odrazu sie zalewala i nawet 1m nie dalo sie przejechac. Nie wiem co sie stalo bo wczesniej wszystkie inne swiece sie zalewaly a tyko ngk byla bialo-brązowa


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 16:44, 16 Kwi 2007
adrian
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 168
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Suwałki


Jak moto jest w 100% sprawny chodzi na każdej świecy. Wcześniej jeździłem na ,,iskrze"
i było git. Sumerek. świeca jest sucha i bawiłem sie z blaszko w gaźniku nic nie pomaga.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 23:58, 16 Kwi 2007
suamerk
Własny tytuł (zgłoś się do admina)

 
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1395
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 13 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WARSZAWA


no to przelewaj gaznik az do momentu ze swieca bedzie wilgotna i odpalaj na full gazie


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 7:09, 17 Kwi 2007
adrian
Rozmowny
Rozmowny

 
Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 168
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Suwałki


robiłem tak


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
zimna pali , ciepla nie
  Forum o Jawie 50 Strona Główna » Problemy techniczne
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 2 z 2  
Idź do strony Poprzedni  1, 2
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin